top of page

Κινήσεις Προς Σχολεία Κατά Των Ιατρικών Πράξεων (Self-Test) Σε Ανηλίκους
Είναι πλέον και επίσημη η παρανομία τους : Μετά από ανακοίνωση του Χαρδαλιά στις 11/4/21 στην τηλεόραση, όποιο παιδί βγει δύο φορές θετικό στο self-test που τα υποχρεώνουν να κάνουν, θα απομακρύνεται από τους οικείους του και θα πηγαίνει σε ειδικές δομές που έχει φτιάξει η κυβέρνηση, στις οποίες το πιο πιθανό είναι, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, ότι το ανήλικο παιδί δεν θα μπορεί να έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ούτε καν με τους γονείς του. Η ίδια ανακοίνωση βγήκε και στο κανάλι του Alpha.

Όσο αντισυνταγματική είναι αυτή η πράξη, άλλο τόσο είναι και επικίνδυνη. Το λεγόμενο «παιδομάζωμα», για το οποίο αρκετοί «ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι», δηλαδή απλοί λογικοί άνθρωποι με πληροφορίες είχαν προειδοποιήσει έναν χρόνο πριν, αρχίζει στις 12/4/21.


Δυστυχώς, ο πόλεμος κλιμακώνεται και όλοι οι Έλληνες, με επίκεντρο και βασικό άτομο την Ελληνίδα μάνα, καλούνται να δράσουν.


Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, κάθε γονιός προκειμένου να προστατέψει το παιδί του από τον εφιάλτη που ενδέχεται να ζήσει;


Αρχικά, όσον αφορά τα self-test γενικότερα, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το εξής:


​ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: «Τo ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ δεν είναι αν θα κάνετε το τεστ και θα το παραλάβετε από το φαρμακείο, αλλά το αν θα το δηλώσετε στο gov.


Πολλοί είπαν θα το πάρουν και δεν θα το κάνουν. Είναι λάθος! Είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Γιατί αν συναινέσεις μια φορά σε ιατρική πράξη που επιβάλλεται από το κράτος, αυτομάτως μπαίνει σε εφαρμογή το προεδρικό διάταγμα **4682/2020** και μας παίρνει όλους η μπάλα.

Θα το θεωρήσουν ως έμμεσο "δημοψήφισμα" βάση του άρθρου 44 που έχουν στηριχθεί για να κάνουν τα lockdown και θα γίνει αυτόματα άρση της ελευθερίας μας σε ιατρικές πράξεις! Είναι παγίδα. Δεν είναι το τεστ το θέμα αλλά η δήλωση του.


Όποιος το πάρει, το δηλώσει και επιτρέψει να παίρνει κάρτα εισόδου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα το παιδί του, αυτομάτως μας παρασύρει ΟΛΟΥΣ σε όλες τις ενέργειες μας. Διαβάστε εδώ τον αντισυνταγματικό νόμο 4682/2020. Μιλάει για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών και απομόνωση σε δομές!


Ούτε οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δεχτούν! Κανείς, όλοι μας έχουμε την επιλογή έως τώρα να είμαστε ελεύθεροι να συναινούμε σε ιατρικές πράξεις, προσπαθούν να αρθεί αυτό.

Οπότε προσοχή!»


Τώρα, σε δεύτερη φάση, όσον αφορά τα self-test σε παιδιά, τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονέας, είτε είναι Θεματοφύλακας είτε όχι, είναι τα εξής (υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι που φέρνουν αποτέλεσμα, και οι δυο είναι με βάση τα νόμιμα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και με βάση το Σύνταγμα). Και στις δύο περιπτώσεις δηλώνετε λεκτικάστο Διευθυντή του σχολείου ότι, για οτιδήποτε αφορά στην υγεία του παιδιού σας, όπως είναι τα self-test, του απαγορεύτε να απευθύνεται στο παιδί. Έπειτα ακολουθείτε έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους (όχι και τους δύο):


1)Η ενδεδειγμένη λύση και η πιο αποτελεσματική, καθώς είναι πιο άμεση, είναι η εξής:

Εάν κάποιος καθηγητής ή ο Διευθυντής του σχολείου διώξει το παιδί σας από το σχολείο επειδή δεν έκανε self-test, καταθέτετε ΜΟΝΟ με δικαστικό επιμελητή το έγγραφο «Ενώπιον του Διευθυντή» μαζί με το έγγραφο «Εξώδικος Δήλωση» (θα τα βρείτε εδώ). Φυσικά, πρέπει πρώτα να έχετε διαβάσει καλά και τα δύο έγγραφα και να ξέρετε τι λένε. Τονίζουμε ότι αυτή η κίνηση είναι πιο άμεση και αποτελεσματική, αλλά λειτουργεί ΜΟΝΟ εάν γίνει με δικαστικό επιμελητή, γιατί αυτόν τον τρόπο θα δώσουν σημασία και επίσης θα έχει ισχύ για την μελλοντική ένδικη διαδικασία.


2) Η δεύτερη επιλογή που έχει κάποιος γονέας είναι η εξής:

Εάν κάποιος καθηγητής ή ο Διευθυντής του σχολείου διώξει το παιδί σας από το σχολείο επειδή δεν έκανε self-test,τ τότε:


Α) Καταθέτετε στο Διευθυντή του σχολείου το έγγραφο «Άρνηση Τεστ» ή το έγγραφο «Επιστολή Γνωστοποίησης και Συμμόρφωσης (ένα από τα δύο), τα οποία θα βρείτε εδώ.


Β) Αφού καταθέσετε τα έγγραφα αυτά, ζητάτε από τον Διευθυντή του σχολείου Αριθμό Πρωτοκόλλου, τον οποίο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να σας δώσει.


Γ) Αν ο Διευθυντής αρνηθεί να δεχτεί τα έγγραφα και να σας δώσει Αριθμό Πρωτοκόλλου, τότε καλείτε στο 100, δηλαδή τηνΆμεσο Δράση, και ενημερώνετε για το συμβάν εξηγώντας συνοπτικά τι έχει γίνει, και ζητάτε από την Άμεσο Δράση να έρθει στο σχολείο και να υποχρεώσει τον Διευθυντή να παραλάβει το έγγραφο.


Δ) Εάν η Άμεσος Δράση αρνηθεί να σας βοηθήσει και δεν έρθει (κάτι το οποίο είναι παράνομο γιατί είναι υποχρέωσή τους), τότε τους ρωτάτε από ποιο τμήμα μπορείτε να πάρετε αντίγραφο για το συμβάν για το οποίο αρνήθηκαν.


Ε) Έπειτα, καλείτε Εισαγγελέα (η κλήση στο 100 έχει καταγραφεί και πλέον πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας), του εκθέτετε συνοπτικά το συμβάν και του ζητάτε να παρέμβει.


ΣΤ) Εάν, παρά αυτές τις κινήσεις σας, ο Διευθυντής δεν συμμορφωθεί και εξακολουθεί να διώχνει το παιδί σας από το σχολείο επειδή δεν κάνει self-test, τότε κάνετε τη Μήνυση κατά Εκπαιδευτικού (το έγγραφο θα το βρείτε εδώ). Τη μήνυση την καταθέτετε στον Eισαγγελέα.


=> Σε κάθε περίπτωση, όποιον από τους δύο εναλλακτικούς τρόπους επιλέξουμε, πριν κάνουμε αυτές τις κινήσεις πρέπει να έχουμε διαβάσει καλά τα έγγραφα τα οποία θα καταθέσουμε, όπως επίσης και το έγγραφο «τα Εγκλήματα Εκπαιδευτικών» (θα το βρείτε εδώ).


Οι κινήσεις που περιγράφονται πιο πάνω είναι η προβλεπόμενη νομική και συνταγματική διαδικασία για οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, όπως το σχολείο. Με άλλα λόγια, οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να καταθέσει το οποιοδήποτε έγγραφο σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, ο υπάλληλος της υπηρεσίας αυτής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το παραλάβει χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς συνεννοήσεις.


Αν κάποιος Δημόσιος Υπάλληλος ΔΕΝ παραλαμβάνει το έγγραφό μας, τότε εμείς οφείλουμε να καλέσουμε την Άμεσο Δράση, καθώς γίνεται εκείνη τη στιγμή, μπροστά μας, παραβίαση του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα, είναι με άλλα λόγια παράβαση καθήκοντος, την οποία εμείς πρέπει, βάση νόμου και Συντάγματος, να καταγγείλουμε. Σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία (Αστυνομία, Σχολείο και ούτω καθ’ εξής) θέλουμε να καταθέσουμε κάποιο έγγραφο, ο Δημόσιος Υπάλληλος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ όχι μόνο να δεχτεί το έγγραφο, αλλά να μας δώσει τον Αριθμό Πρωτοκόλλου, το οποίο σημαίνει ότι έχει γίνει «Εγχείρηση» στο έγγραφο αυτό και ότι θα πάει στον Εισαγγελέα.


ΩΣΤΟΣΟ: Επειδή υπάρχουν περιπτώσεις που τόσο η Άμεσος Δράση, όσο και ο Εισαγγελέας ΔΕΝ λειτουργούν όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος, και ενδέχεται να σας αφήσουν ξεκρέμαστους και εκτεθειμένους, εμείς, ως Θεματοφύλακες του Ελληνικού Συντάγματος, πρόκειται να δράσουμε ως εξής:


Εάν έχετε κάνει οποιαδήποτε από τις παραπάνω διαδικασίες, ανεξαρτήτως του σε ποιο βήμα είστε και μέχρι που καταφέρατε να φτάσετε, αλλά και πάλι η Άμεσος Δράση και ο Εισαγγελέας δεν σας έχουν βοηθήσει ως οφείλουν και δεν έχουν λειτουργήσει όπως τους υποχρεώνει το Σύνταγμα, και εσείς ως αποτέλεσμα αντιμετωπίζετε θέματα με το σχολείο επειδή το παιδί σας δεν κάνει self-test, τότε μας στέλνετε τα εξής στοιχεία, στο εξής e-mail, με τον εξής σκοπό:


1) Στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Αριθμός Τηλεφώνου, επάγγελμα

2) Τα στέλνετε στο e-mail: epithesiellinwn120.grammateia@gmail.com

3) Σκοπός: Πρόκειται να στείλουμε ως Θεματοφύλακες του Συντάγματος μια Καταγγελία-Αναφορά στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αντισυνταγματική συμπεριφορά των Εκπαιδευτικών στα σχολεία.


Η κίνηση αυτή αφορά κάθε Έλληνα Πολίτη που είναι γονέας και έχει επιχειρήσει να κάνει κάποιες από τις παραπάνω κινήσεις, να κινηθεί δηλαδή νομικά εναντίον των Εκπαιδευτικών του σχολείου προκειμένου να προστατέψει το παιδί του, αλλά δεν έχει βγάλει άκρη και ούτε είχε κάποιο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη νομική κίνηση, την Καταγγελία-Αναφορά δηλαδή, μπορούν να συμμετέχουν οι γονείς αυτοί, είτε είναι Θεματοφύλακες είτε όχι. Όσοι περισσότεροι είμαστε που συνυπογράφουμε, τόσο το καλύτερο.


Επειδή τα πράγματα έχουν σκληρύνει, και επειδή ο πόλεμος που μας κάνει το σύστημα κλιμακώνεται και πλέον κινδυνεύουν και επίσημα τα παιδιά μας από την κυβέρνηση, είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε Έλληνα Πολίτη να δράσει όπως ορίζει το Σύνταγμα (πάντα κινούμαστε βάση Συντάγματος) και πρέπει ΟΛΟΙ μας να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας ως άνθρωποι και ως Έλληνες Πολίτες.


Είναι επίσης η ώρα να δράσουμε συλλογικά και να ενωθούμε ανεξαρτήτως του ποιοι είμαστε, τι δουλειά κάνουμε, και του τι πιστεύαμε μέχρι τώρα για όλα αυτά. Ο χρόνος περνάει και οι ώρες μετράνε αντίστροφα.


Κάνε κι εσύ το έννομο καθήκον σου και αντιστάσου σε ό,τι και όποιον καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματά σου.


Μάθε περισσότερα στο https://www.epithesiellinwn-a120s.com/


Βρες όλα τα έγγραφα που αναφέρονται σε αυτό το κείμενο εδώ.


Βρες το άρθρο σε αρχείο word εδώ ώστε να το μοιράσεις και σε άλλους.


Με εκτίμηση

Εκ της Γραμματείας

«ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

4.233 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page