ΣΩΜΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Σώμα Θεματοφυλακής του Ελληνικού Συντάγματος την Κυριακή 13/02 ξεκινάει το τελευταίο και πιο σημαντικό εγχείρημα, που έχει σκοπό να μεταφέρει σε κάθε ελληνικό σπίτι το λίκνο της γνώσης του Ελληνικού Συντάγματος. Οι θεματοφύλακες του σώματος θεματοφυλακής, με συγκινητική προσήλωση και με γνώμονα την αγάπη μας προς τον Έλληνα πολίτη, και την πατρίδα, εδώ και ένα χρόνο πορευόμαστε με την γνώση του Ελληνικού Συντάγματος μας, το οποίο και εφαρμόζουμε σε καθημερινή βάση με στόχο να προαχθούν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα μας, για μια ισότιμη και ελεύθερη κοινωνία. Στον τόπο που γεννήθηκε η δημοκρατία δεν θα μπορούσε να μην βρεθούν και να ενωθούν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που διακατέχονται από υψηλά ιδανικά, και μεγάλη αγάπη για το τόπο τους. Απλοί πολίτες, με βαθιά την αίσθηση του καθήκοντος μας προς την πατρίδα, που διαβάσαμε και μελετήσαμε το Σύνταγμά μας για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, σε μια εποχή που βλέπουμε να συντελείται μια σκόπιμη και με δόλο καταπάτηση αυτών. Είμαστε όλοι αυτοί οι απλοί καθημερινοί Έλληνες που κάθε φορά που διαβάζουμε την ακροτελευταία διάταξη του άρθρου 120 που λέει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων», ριγούμε μπροστά στην βαθιά του έννοια. Γι’ αυτό το λόγο ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η Μαρία Καλαμά θα ξεκινήσουν από το κατώφλι του σπιτιού μας που δεν είναι άλλο από τον Έβρο και μαζί με όλη την ομάδα μας θα δείξουμε εμπράκτως και άμεσα πως γίνεται η εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. Η αγάπη του επικεφαλή της ομάδας μας Παναγιώτη Αποστολόπουλου για την πατρίδα τον παρακίνησε να προβεί σε μια πράξη που εμπεριέχει προσωπικό κόπο και αυτοθυσία ώστε να εκπληρώσει το πατριωτικό του καθήκον και με βασικό στόχο να εγείρει το κοινό αίσθημα του Έλληνα πολίτη, διαμέσου ενός οδοιπορικού που θα ξεκινάει από την πινέζα που κρατάει τον χάρτη τον Έβρο μας και θα διασχίσει χωριά και πόλεις ώσπου να φτάσει στο κέντρο της Ελλάδας μας στη Βουλή των Ελλήνων. Σκοπός του είναι να μαζέψει από όλο τον κόσμο που θα βρεθεί στην πορεία του αυτοπροσώπως την υπογραφή τους για τα αδιαπραγμάτευτα μας, που δεν είναι αλλά από:

1. Τελεσιδικία έσχατης προδοσίας

2. Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την πατρίδα

3. Άμεση παύση όλων των μέτρων και Ιατρικών πράξεων της πανδημίας

4. Άμεσες ποινικές διώξεις και συλλήψεις των ιθυνόντων

5. Καλείται το στράτευμα της χώρας να σφραγίσει τα χερσαίας, εναέρια και θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας αγνοώντας κάθε άλλη εντολή από όπου και αν προέρχεται διότι η εντολή του κυρίαρχου ελληνικού λαού είναι ανώτερα όλων.

Όλο αυτό το προσωπικό οδοιπορικό έχει και μια βαθύτερη σημασία καθώς μέσα από αυτό αντικατοπτρίζεται και η σπουδαιότητα της έννοιας του ελληνικού φιλότιμου, αυτής της υψηλής αρετής που ορίζει το άτομο που οδεύει σε μονοπάτια με γνώμονα τον σεβασμό και την καλοσύνη. Στην απλούστερη μορφή του, ο όρος σημαίνει «να κάνεις καλό», πράξεις που διασφαλίζουν ότι η συμπεριφορά κάποιου είναι υποδειγματική και δείχνει την προσωπικότητα κάποιου και τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, και ριζώνεται από γενιά σε γενιά μέσα από τον τρόπο ζωής και σκέψης. Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες πολίτες να αγκαλιάσουν ο κάθε ένας ξεχωριστά με γνώμονα το φιλότιμό τους, το οδοιπορικό αυτό της άμεσης δημοκρατίας που θα καταδείξει ομόφωνα την εντολή προς τη Βουλή των Ελλήνων ότι η εξουσία πηγάζει από τον λαό.

Πελαγία Περτσινίδου

Σώμα Θεματοφυλακής Α120Σ, Θεσσαλονίκη106 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων